LUK
LUK
SØG & BOOK
Rejsemål
Vælg rejsemål
Afrejselufthavn
Vælg lufthavn
Afrejsedato
27-07-2019
Hjemrejse:
03-08-2019
Antal dage
7
Personer
2
Direkte fly
Søg
SØG PÅ KORT
NYHEDSBREV
NAVN

E-MAIL
KUNDESERVICE
43 22 81 00
DIN FERIE
REJSEBEVISNUMMER


KUNDENUMMER
MATCHTURE
FÅ ET TILBUD
Betingelser for brug af websitet
Læs venligst følgende vilkår og betingelser inden du bruger Caddie Golfrejsers hjemmeside. Ved at besøge, browse på eller bruge Caddie Golfrejser hjemmeside anerkender ud at have læst, forstået og accepteret, at du er indforstået med vilkårene nedenfor og derudover overholde gældende dansk lov.

Det er tilladt at læse, gemme og printe al information på hjemmesiden til privat brug og bruge informationerne i oplysningsøjemed. Ønsker du at citere fra Caddie Golfrejsers hjemmeside er det tilladt i det omfang at det sker i overensstemmelse med god skik og betinget af formålet. Du bedes anvende kildeangivelse.

Ansvarsfraskrivelse & Ansvarsbegrænsning
Informationerne på nærværende hjemmeside bliver løbende opdateret og vedligeholdt, men der gives ikke nogen garanti for at informationerne er fuldstændige. Informationerne på hjemmesiden er derfor omfattet af følgende ansvarsfraskrivelse:

Caddie Golfrejser tilstræber, at alle informationer på hjemmesiden er korrekte og opdateret og søger at rette fejl og mangler så snart fejlen bliver Caddie Golfrejser bekendt. Caddie Golfrejser påtager sig ikke ansvar for de oplysninger, der ikke er opdaterede og kan ikke gøres erstatningspligtig i det omfang at fejl og mangler på hjemmesiden måtte medføre tab. Dette gælder ikke i tilfælde af forsæt eller grov uagtsomhed.

Caddie Golfrejser kan ikke garantere at ferieboligen er ledig på bookingtidspunktet og bookingen er således først endelig, når du har modtaget en bookingbekræftelse fra Caddie Golfrejser. Alle Caddie Golfrejsers ferier er i teorien på forespørgsel indtil du modtager rejsebeviser og du har betalt det første beløb.

Varemærker
De varemærker, der findes på websitet, tilhører Caddie Golfrejser eller Caddie Golfrejsers leverandører og samarbejdspartnere. Det gælder bl.a. logo og må kun anvendes efter aftale og godkendelse af Caddie Golfrejser. Ved brug af varemærker herunder logo og segl skal farvekoder og mål altid overholdes. Kontakt marketingafdelingen hvis du har spørgsmål hertil.

Hyperlinks til andre websites
Hjemmesiden henviser til andre websites og –ressourcer via hyperlink. Caddie Golfrejser påtager sig ingen forpligtelser i forbindelse med andre websites eller tredjepartsressourcer som der henvises til eller er adgang til fra Caddie Golfrejsers hjemmeside. Et hyperlink til tredjeparts ressourcer / andre websider betyder ikke at Caddie Golfrejser godkender indholdet eller brugen af websitet.

God fornøjelse med brug af sitet.
Caddie Golfrejser | Stationsparken 25 | 2600 Glostrup | Tlf.: 4322 8100 | Fax: 4343 3549
Rejsegarantifonden Reg. nr.: 2201