LUK
LUK
SØG & BOOK
Rejsemål
Costa del Sol
Afrejselufthavn
Vælg lufthavn
Afrejsedato
17-08-2019
Hjemrejse:
24-08-2019
Antal dage
7
Personer
2
Direkte fly
Søg
SØG PÅ KORT
NYHEDSBREV
NAVN

E-MAIL
SANTANA GOLF CLUB
  • Cabell B. Robinson
  • 18 huller / par 72
  • 6.203 meter
Designeren Cabell B. Robinson har designet denne maleriske 18 hullers parkland golfbane par 72 i meget naturskønne omgivelser med en længde på 6.203 meter. Den åbnede i 2003. Man valgte denne location, en tidligere avokado plantage, for at løse nogle af de naturlige problemer, der normalt forekommer når der skal anlægges en parkland golfbane. Det var med bind for øjnene, men lokationen har bestemt båret frugt.

Santana golf Club har fået en fantastisk golfbane med flotte brede fairways i forskellige niveauer, og vand hazzarderne har fået en veldefineret rolle, som er med til at gøre spillet til en interessant og stor fornøjelse for golfere på alle niveauer. Hvert eneste hul har to championsship tees og to tees til både mænd og kvinder. Greens er store, men kuperet, hvilket sætter krav til hvert eneste put.Hvad er karakteristisk for golfbanen Santana?

Det er svært at udnævne et signatur hul. De følgende huller har bestemt noget karakteristisk over sig:

Hul 18, par 4 har du vand i spil på hele din højre side og et smalt indspil til den kuperede green. Hul 8, par 5; med en længde på 595 meter, betegnes det som det længste hul i Costa del Sol. Hul 12, par 3; hvor du spiller ”downhill”, hvor en kuperet green venter og vand på din højre side. Kork egene ved hul 5 fortjener den sidste opmærksomhed, da de er over 500 år gamle, et imponerende syn.

Santana er kendt for sin store variationer af huller med masser af vand og bunkers i spil på hullerne. Indbydende og en fantastisk golfoplevelse kan Santana Golf sagtens levere dig.Hvorfor ville du vælge at spille golfbanen Santana?

Et seriøst bud på en parkland golfbane i Costa del Sol til en rimelig pris. Santana Golf er en gennemført golfbane og hvis man sammenligner designerens andre mesterværker som naboen, golfbanen La Cala Golf, så vil du som golfer opleve stor valuta for pengene. Placeringen og layoutet er genialt udtænkt og dejligt at se at så mange detaljer kan gå op i en større enhed.

BANEGUIDE:

Bannens sværhedsgrad
Slope herrer - gul: N/A / Længde: 5.654 meter
Slope damer - rød: N/A / Længde: 4.860 meter
Handicap maks.: Kvinder 34 /Mand 26

Faciliteter
Driving range: nej
Putting green: ja
Indspilsgreen: nej
Omklædning/bad: ja
Restaurant: ja
Proshop: ja
Leje af buggy: ja
Anbefales buggy: ej nødvendigt
Leje af trolley: ja
Leje af el-trolley: ja
Caddie Golfrejser | Stationsparken 25 | 2600 Glostrup | Tlf.: 4322 8100 | Fax: 4343 3549
Rejsegarantifonden Reg. nr.: 2201