LUK
LUK
SØG & BOOK
Rejsemål
Costa del Sol
Afrejselufthavn
Vælg lufthavn
Afrejsedato
17-08-2019
Hjemrejse:
24-08-2019
Antal dage
7
Personer
2
Direkte fly
Søg
SØG PÅ KORT
NYHEDSBREV
NAVN

E-MAIL
SANTA CLARA GOLF CLUB
  • Enrique C. Busquets
  • 18 huller / par 71
  • 5.940 meter
  • Park - kuperet
I 2001 slog Santa Clara dørene op for de første golfere til deres nyanlagte 18 hullers, par 71 mesterskabsgolfbane med en længde på 5.940 meter. Santa Clara golfbanen er designet af Enrique Canales Busquets. Hans idé var at anlægge en golfbane, som dækkede hele ”paletten”, og det har han bestemt haft held med. Golfere på alle niveauer vil få en fantastisk runde golf, hvor vand, sand og ondulerede fairways og greens hører med under denne pallet.

Ved ankomst har du blot 50 meter til klubhuset, men i de fleste tilfælde, vil du blive modtaget af en af Santa Claras medarbejdere og kørt til klubhuset i en buggy.
Klubhuset ligger centralt placeret med udsigt og få minutters adgang til tee 1, tee 10 og driving rangen. Driving rangen ligger helt perfekt, og der er fint med plads. Putting green ligger ved siden af, alt sammen få sekunder fra tee 1 og tee 10.

Det 360 hektarer område, som Santa Clara golf dækker ligger kun få minutter fra centrum af Marbella og naboerne hedder blandet andet Marbella Golf Club og Rio Real Golf Club.


Hvad er karakteristisk for golfbanen Santa Clara?
Santa Clara ligger godt placeret og snor sig smukt igennem til bakkede landskab. Der er en fin variation med vand i spil, bunkers og ondulerede fairways, som vil falde i god smag hos de fleste golfere uanset niveau.

”For ni” er karakteristisk, da den bevæger sig igennem en slugt, hvor du på hul 6 og 7 bliver gjort opmærksom på hvorfor det er praktisk at have en buggy. Det skal dog siges, at golfbanen godt kan gås, men det kræver et godt lager af chokolade og læskedrik.

Det lækre hul 8, par 5 består af en del træer, som er i spil. For golferen med det lange drive, vil et lille slice mod højre være en god start.


Hvorfor skulle du vælge at spille golfbanen Santa Clara?
Hvis du er til park golfbaner, som er kuperet og ligger forholdsvis godt gemt af vejen, som tit er en udfordring på Costa del Sol. Så er der en stor grund til at vælge Santa Clara. Det er en let spilbar golfbane, som blandt andet indeholder blinde slag til greens, ”downhill” doglegs venstre/højre fairways i layoutet. Det samt dens gode placering er noget som gør den meget interessant og værd at spille. Santa Clara er ISO certificeret, hvilket er med til at kvalitetssikre golfbanens stand.

BANEGUIDE:

Banens sværhedsgrad
Slope herrer - gul: 123 / længde: 5.598 meter
Slope damer - rød: 120 / længde: 4.856 meter
Handicap maks.: Kvinder 30 /Mand 38

Faciliteter
Driving range: ja
Putting green: ja
Indspilsgreen: nej
Omklædning/bad: ja
Restaurant: ja
Proshop: ja
Leje af buggy: ja
Anbefales buggy: ja
Leje af trolley: ja
Leje af el-trolley: ja
Caddie Golfrejser | Stationsparken 25 | 2600 Glostrup | Tlf.: 4322 8100 | Fax: 4343 3549
Rejsegarantifonden Reg. nr.: 2201