LUK
LUK
SØG & BOOK
Rejsemål
Punta Cana
Afrejselufthavn
Vælg lufthavn
Afrejsedato
17-08-2019
Hjemrejse:
24-08-2019
Antal dage
7
Personer
2
Direkte fly
Søg
SØG PÅ KORT
NYHEDSBREV
NAVN

E-MAIL
PUNTA ESPADA THE CAP CANA
  • Jack Nicklaus
  • 18 huller / 72 par
  • 7.396 yards
  • Blandet park
Cap Cana – Punta Espada er en af de største og mest luksuøse golf og turist destinationer i hele Caribien. Golfbanen skabte store overskrifter da den blev åbnet i 2006 og det er ikke uden grund. Der er nemlig havudsigt ved alle 18 huller! Derudover er der også meget vand i spil på ikke mindre en 11 af hullerne, så der er bestemt udfordringer og utrolige omgivelser, ved at spille denne bane, designet af Jack Nicklaus.

Det er den første af 3 Jack Nicklaus baner han har designet i Cap Cana. Denne fantastiske bane byder på 8 huller langs eller over det caribiske havs blå vand, og 15 af hullerne indbyder til at hive kameraet frem.

PGA Champions Tour blev spillet her i 2008 og igen i 2009, så golfere på alle niveauer vil blive udfordret på denne spektakulære bane. Omgivelserne på banen er anlagt smukt i terrænet med klipper, plateauer og havet, som nok vil være at finde højt på listen over de bedste baner i verden.

På Cap Cana, blev Nicklaus givet De bedste vilkår til at bygge, hvad vi synes er en fantastisk golfbane. "Vi ønskede at give Jack Nicklaus det perfekte sted til at skabe et kunstværk, det er derfor, vi ikke tænke os om to gange, da visætte mere end 7.000 yards jord til sin rådighed, så han kunne lade sin fantasi og kreativitet svæve," sagde Ricardo Hazoury , formand for Cap Cana's bestyrelse. "Vores ønske er at tilbyde golfspillere den bedste bane i verden, designet af de bedste i verden."Hvad er karakteristisk ved Punta Espada

Punta Espada's 18 huller er blevet fuldstændig integreret i den fantastiske natur omgivelser Cap Cana. En kalksten højderyg skærer gennem midten af banen, skabe interessante højdeændringer. Teestederne tilbyder panoramaudsigt over havet og fairway nedenfor.

Alle 18 huller tilbyder havudsigt og havet kommer i spil på ikke færre end 11 huller. Flere greens sidder direkte på vand kun meter fra dunkende surf.

Hul 13 en fantastisk par 3, som måler 250 meter fra bageste tee. Der er en direkte linje til den lidt forhøjede green som ligger over havet.

Den lige så dramatiske 190 yards 4. hul kræver en fjord forhindring. To af par 5's er over 600 yards i længde.

Hul 10, er dog antaget at være det bedst designet hul på banen. Nicklaus har designet et par 4 hul, på 336 yards, som har et enormt udvalg af bunkers med en høj kant, der udfordrer de længere slag til at gennemføre det, ikke en let opgave mod de fremherskende østlig vind.Hvorfor skulle du vælge at spille på golfbanen Punta Espada?

Punta Espada er helt klart en bane hvor du er nødt til at holde tungen lige i munden. Med meget vand i spil, strategisk godt placerede bunkers og med forhøjede tees og greens kan det give dig problemer på din færden på Punta Espada. Udover en helt igennem spektakulær og en underholdende udfordrende bane, har du her også mulighed for at forbedre dine evner, igennem golfanlæggets træningsfaciliteter. Her har du mulighed for at øve dig enten før eller efter en runde på den smukke golfbane.
BANEGUIDE:

Banens sværhedsgrad
Slope herrer - hvid: n/a / længde 6.314 yards
Slope damer - rød: n/a / længde: 5.052 yards
Handicap maks.: Kvinder 36 /Mand 36

Faciliteter
Driving range: Ja
Putting green: Ja
Indspilsgreen: Ja
Omklædning/bad: Ja
Restaurant: Ja
Proshop: Ja
Leje af buggy: Ja
Anbefales buggy: Ja det anbefales pga af varmen
Leje af trolley: Ja
Leje af el-trolley: Ja
Caddie Golfrejser | Stationsparken 25 | 2600 Glostrup | Tlf.: 4322 8100 | Fax: 4343 3549
Rejsegarantifonden Reg. nr.: 2201