LUK
LUK
SØG & BOOK
Rejsemål
Punta Cana
Afrejselufthavn
Vælg lufthavn
Afrejsedato
17-08-2019
Hjemrejse:
24-08-2019
Antal dage
7
Personer
2
Direkte fly
Søg
SØG PÅ KORT
NYHEDSBREV
NAVN

E-MAIL
PUNTA BLANCA GOLF CLUB
  • Nick Price
  • 18 huller / 72 par
  • 7.174 yards
  • Åben parkbane
Denne flotte golfbane ligger nær den populære by Punta Cana og har siden åbningen i 2006, været populær og haft besøg af golfspillere fra hele verden. Det er Nick Price der er designeren bag den flotte golfbane. Nick Price beskriver banen således: "Jeg designer golfbaner med vægt på at give golfspillere en mulighed for at flyve bolden i eller til at bruge jorden til at få bolden til hvor de ønsker, det skal gå. Strategien er en vigtig del af spillet, og flere muligheder, du giver, jo mere interessant er spillet. "

En flot og behagelig parkbane, med store fairways. Denne bane kan du nyde i din bogey samtidig med at du spille en skønne bane, som kræver at du er lidt præcis, da der er bunkere på spil, område med højt græs og lidt vand. Det er ikke en bane man behøver at være prof for at kunne spille denne bane, med dens tropiske park design sikre en belønnet skovtur til golfspillere på alle niveauer.Hvad er karakteristisk ved Punta Blanca?

Banen er designet af Nick Price og fremstår i rigtig flot stand. Det er en indlandsbane med masser af søer undervejs. Banen spilles gennem naturlige vådområder med store bunkers og store søer.. 2 ud af de par 3 huller der er i bag-ni indeholder at du skal igennem vådområder for at komme frem til greenen som i øvrigt er dækket lidt af træ og buske. Her gælder det om at koncentrere sig for at få den i hul. Ved for-ni er der 3 korte huller som har en god længde, og har et pænt layout. Disse er alle par 5 huller.Hvorfor skulle du vælge at spille på golfbanen Punta Blanca?

Det er en god mulighed for dig som ønsker at kombinere flot golf med underholdende udfordringer. Udover en golfbane der er i verdensklasse, har du her også mulighed for at benytte de gode træningsfaciliteter, for at forbedre dine færdigheder. Generelt er den naturlige vegetation helt igennem fantastisk på Punta Blanca, med flotte palmer og flotte grønne omgivelser, er din færden her på banen noget helt specielt.


BANEGUIDE:

Banens sværhedsgrad
Slope herrer - hvid: n/a / længde 6.186 yards
Slope damer - rød: n/a / længde: 5.583 yards
Handicap maks.: Kvinder ingen krav /Mand ingen krav

Faciliteter
Driving range: Ja
Putting green: Ja
Indspilsgreen: Ej muligt
Omklædning/bad: Ja
Restaurant: Ja
Proshop: Ja
Leje af buggy: Ja
Anbefales buggy: Ja pga af varmen
Leje af trolley: Ja
Caddie Golfrejser | Stationsparken 25 | 2600 Glostrup | Tlf.: 4322 8100 | Fax: 4343 3549
Rejsegarantifonden Reg. nr.: 2201