LUK
LUK
SØG & BOOK
Rejsemål
Costa del Sol
Afrejselufthavn
Vælg lufthavn
Afrejsedato
17-08-2019
Hjemrejse:
24-08-2019
Antal dage
7
Personer
2
Direkte fly
Søg
SØG PÅ KORT
NYHEDSBREV
NAVN

E-MAIL
MARBELLA GOLF OG COUNTRY CLUB
  • Robert Trent Jones
  • 18 huller / par 72
  • 5.945 meter
  • Park - kuperet
Marbella Golf & Country Club ligger kun 10 min fra Marbella og er nabo til Santa Clara Golf. En kombination af park og bakkede terræn er, hvad der er i vente. Marbella Golf har mange kvaliteter og en velbesøgt golfbane, der med sine 18 huller, er en indbydende par 72 på 5.945 meter. Marbella Golf & Country Club ligger kun 10 min fra Marbella og er nabo til Santa Clara Golf. En kombination af park og bakkede terræn er, hvad der er i vente. Marbella Golf har mange kvaliteter og en velbesøgt golfbane, der med sine 18 huller, er en indbydende par 72 på 5.945 meter. Den kendte designer Robert Trent Jones har designet banen, som er en sand udfordring for både høj handicapperen og lav handicapperen.

De store klassiske greens og bunkers, som Robert Trent Jones er kendt for, er meget flot integreret i et ellers kuperet terræn, som ikke gør golfbanen lettere. Golfbanen åbnede i 1994, og er en af de mange golfbaner Robert Trent Jones i samarbejde med Cabell Robinson har designet på Costa del Sol.


Hvad er karakteristisk for golfbanen Marbella golf?
Du skal ikke langt ind i golfbanen, før du møder dine første udfordringer. På tredje hul skal der drives langt for at slippe over en lille kløft. På fjerde hul, skal du nå fra tee til green, ellers kan det være lige meget.


Hvorfor skulle du vælge at spille golfbanen Marbella golf?
Et kvalitetsstempel fra Robert Trent Jones siger en del og den store variation i banen gør den rigtig interessant for lav handicapperen. Høj handicapperen kan sagtens være, selvom den er meget kuperet. Det afgørende punkt ligger i, at der ikke er så meget vand i spil, hvilket kan besværliggøre det hele en del. Den er absolut værd at spille, og naturen og udsigten til Middelhavet og bjerget er i særklasse.

BANEGUIDE:

Banens sværhedsgrad
Slope herrer - gul: N/A / længde: 5.594 meter
Slope damer - rød: N/A / længde: 4.798 meter
Handicap maks.: Kvinder 34/Mand 26

Faciliteter
Driving range: ja
Putting green: ja
Indspilsgreen: nej
Omklædning/bad: ja
Restaurant: ja
Proshop: ja
Leje af buggy: ja
Anbefales buggy: ja
Leje af trolley: ja
Leje af el-trolley: nej
Caddie Golfrejser | Stationsparken 25 | 2600 Glostrup | Tlf.: 4322 8100 | Fax: 4343 3549
Rejsegarantifonden Reg. nr.: 2201