LUK
LUK
SØG & BOOK
Rejsemål
Costa del Sol
Afrejselufthavn
Vælg lufthavn
Afrejsedato
17-08-2019
Hjemrejse:
24-08-2019
Antal dage
7
Personer
2
Direkte fly
Søg
SØG PÅ KORT
NYHEDSBREV
NAVN

E-MAIL
LA QUINTA GOLF CLUB
  • Manuel Pinero Sanchez
  • 27 huller / par 71 & 70
  • 5.915 meter
  • Parkbane
Med direkte adgang fra A7 motorvejen, kun 10 min fra Marbella og Puerto Banus har du mulighed for at spille high-end golf designet af de tidligere Ryder Cup spillere Manuel Piñero Sanchez & Antonio Garcia Garrido. La Quinta golf er meget anerkendt for sit imponerende golfanlæg. Med sine 27 huller bestående af tre sløjfer på 9 huller forøger det mulighederne væsentlig for at sammensætte en perfekt runde golf, hvor udsigten til Middelhavet og bjergene som danner rammen om Marbella – Golfmekkaet på Costa del Sol.

Golfbanen åbnede i 1989 med 18 huller og senere kom yderligere 9 huller anlagt med henblik på at skabe så varieret golf som en park golfbane nu tillader. La Quinta golf er flere gange afholdt adskillige Pro Am´s og er ofte velbesøgt af spanske berømtheder.


Hvad er karakteristisk for golfbanen La Quinta?
De første 18 huller havde man for øje at designe golfbanen bedst muligt for ramme alle typer af golfere. Selvom La Quinta golf ligger i ”Marbella Golf Valley”, så har man virkelig formået at ramme plet. Især efter at man tilføjede den sidste sløjfe, har det givet en god bred kombination af golfspillet.

Det sværeste ved La Quinta golf er helt klart designet af fairways og greens, som er godt beskyttet af vand, dybe bunkers, stejle skråninger og variationen af flagets position.Hvorfor skulle du vælge at spille golfbanen La Quinta?
La Quinta er kendt for sine ”saftige” greens og imponerende kvalitet. Layoutet er virkelig tiltalende for golfere på alle niveauer, men specielt vil lav handicapperen finde golfbanen udfordrende og inspirerende. Der er kælet for detaljerne og de naturlige omgivelser skaber en atmosfære og stemning, som overgår de fleste velanerkendte golfbaner. På et par af hullerne, vil du opleve faldet på fairways helt unikt, de super velholdte ondulerede greens. Det er en stor cocktail, som kan give enhver golfer kamp til stregen.

BANEGUIDE:

Banens sværhedsgrad
Golfbane A + B
Slope herrer - gul: 125 / længde: 5.602 meter
Slope damer - rød: 121 / længde: N/A

Golfbane A + C
Slope herrer - gul: 125 / længde: 5.915 meter
Slope damer - rød: 126 / længde: N/A

Golfbane B + C
Slope herrer - gul: 123 / længde: 5.749 meter
Slope damer - rød: 120 / længde: N/A

Handicap maks.: Kvinder 35 /Mand 27

Faciliteter
Driving range: ja
Putting green: ja
Indspilsgreen: ja
Omklædning/bad: ja
Restaurant: ja
Proshop: ja
Leje af buggy: ja
Anbefales buggy: ja
Leje af trolley: ja
Leje af el-trolley: ja
Caddie Golfrejser | Stationsparken 25 | 2600 Glostrup | Tlf.: 4322 8100 | Fax: 4343 3549
Rejsegarantifonden Reg. nr.: 2201