LUK
LUK
SØG & BOOK
Rejsemål
Punta Cana
Afrejselufthavn
Vælg lufthavn
Afrejsedato
17-08-2019
Hjemrejse:
24-08-2019
Antal dage
7
Personer
2
Direkte fly
Søg
SØG PÅ KORT
NYHEDSBREV
NAVN

E-MAIL
LA CANA GOLF CLUB
  • D. B. Dye
  • 18 huller / 72 par
  • Beliggende ved vandet
La Cana Golf Club er en af de bedste golfbaner i den Dominikanske Republik. Med sin placering ud til vandet får du en unik oplevelse. 14 af hullerne har havudsigt, og 4 af dem ligger helt tæt på vandet. Designeren af den flotte 18 hullers bane, på par 72, hedder D.B. Dye. Det er en parkbane der åbnede i 2000 og har lige siden været besøgt af golfspillere fra hele verden. Hvad er karakteristisk for golfbanen La Cana Golf Course?

Den fantastiske golfbane der har middelhavet som nabo er med sine, berigede og bølgede greens udfordrende for selv den bedste golfspiller. Efter en runde på La Cana, vil du hurtigt finde ud af hvorfor golfbanen er blevet kåret som den bedste golfbane i Caribien. La Cana har på 14 ud af 18 af hullerne udsigt til havet som gør din oplevelse og færden på golfanlægget spektakulær. De sidste 4 spiller du lige ved vandkanten. Greenkeeperne på La Cana specielt græs kaldet Seashore Paspalum, giver mulighed for vedligeholdelse med minimal miljøbelastning. Det er en skam hvis man besøger Caribien uden at spille golfbane. Det er en golfbane der er præget af en del bunkers og knap så meget vand.Hvorfor skulle du vælge at spille golfbanen La Cana Golf Course?

Golfspillere der har været på La Cana Golf Course vil ikke fortryde deres visit på den gennemførte og luksuriøse golfbane. Her har du mulighed for at spille fra kl. 07 om morgen til kl. 19 om aften, så du kan planlægge golfen lige efter dit behov. Da golfbanen er beliggende lige ved vandet, trækker det mange besøgende til. Den populære bane er virkelig et hit i Punta Cana, med de flotte og naturlige grønne omgivelser, får du her en meget speciel og unik runde golf.


BANEGUIDE:

Banens sværhedsgrad
Slope herrer - gul: 133 / længde: 6.396 meter
Slope damer - rød: 126 / længde: 4.815 meter
Handicap maks: Kvinder N/A /Mand N/A

Faciliteter
DR: Ja
Putting green: Ja
Indspilsgreen: Ja
Omklædning/bad: Ja
Restaurant: Ja
Proshop: Ja
Leje af buggy: Ja
Anbefales buggy: Ja pga. af den tropiske varme
Leje af trolley: Ja
Leje af el-trolley: Ej mulig
Caddie Golfrejser | Stationsparken 25 | 2600 Glostrup | Tlf.: 4322 8100 | Fax: 4343 3549
Rejsegarantifonden Reg. nr.: 2201