LUK
LUK
SØG & BOOK
Rejsemål
Costa del Sol
Afrejselufthavn
Vælg lufthavn
Afrejsedato
17-08-2019
Hjemrejse:
24-08-2019
Antal dage
7
Personer
2
Direkte fly
Søg
SØG PÅ KORT
NYHEDSBREV
NAVN

E-MAIL
EL CHAPARRAL GOLF CLUB
  • Pepe Gancedo
  • 18 huller / par 72
  • 5.649 meter
  • Park - kuperet
At spille en runde golf på El Chaparral Golf Club er en vidunderlig oplevelse. Det fantastiske layout og de store variationer i landskabet, hvor udsigten over Middelhavet og botanikken, som er præget af fyrretræer, formår at skabe et sammenspil og gøre det til en unik golfoplevelse. Det er ikke uden grund at El Chaparral golfbanen ligger i top 5 af golfbaner på Costa del Sol.

Efter en større renovering genåbnede El Chaparral golf i 2006, hvorefter dens rygte spredtes verdenen over. Det er en golfoplevelse fra start til slut, du ikke må misse. Servicen er helt i top i klubhuset, hvor du kan nyde en drink og en middag på den store udendørs spanske terrasse, som egner sig til alle former for arrangementer.
El Chaparral er park golfbane, der med sine par 72 og længde på 5.649 meter, er en af de få golfbaner på Costa del Sol, som har 6x par 5, 6x par 4 og 6x Par 3 huller. Den er i tidernes morgen blevet designet af Pepe Gancedo og kendt for sine greens, hvis kvalitet overgå de fleste golfbaner på Costa del Sol.

El Chaparral har driving range med plads til 32 golfere, som er oplyst og kan bruges til kl. 22 om aftenen, samt en putting green på 1000 m2.

Hvad er karakteristisk for golfbanen El Chaparral?
El Chaparral golf er med en længde på 5.649 meter en relativ kort golfbane. Dette gør den interessant at spille, da man har lagt stor vægt på de ondulerede fairways og de enestående greens. Placeringen af golfbanen er nøje udvalgt, så du får en god oplevelse af udfordrende golfspil i smukke naturomgivelser, lige meget om du er amatør eller professionel.

Hvorfor ville du vælge at spille golfbanen El Chaparral?
Du skal vælge El Chaparral golf, hvis du ønsker udsøgt oplevelse, hvor golf og service går op i en større enhed. En golfbane med så stor præcision i vedligeholdelse og kvalitet er noget, som du her vil opleve, da man har ansat en ekspert i agronomi ”Manuel Pantoja”. Han er kendt for sin pertentlighed og erfaring blandt golfklubber i hele Costa del Sol. Det er en teknisk middelsvær golfbane, som i princippet kan spilles af alle, og glæd jer til det kuperede terræn og de lyn hurtige greens.BANEGUIDE:

Banens sværhedsgrad
Slope herrer - gul: N/A / længde: 5.402 meter
Slope damer - rød: N/A / længde: 4.594 meter
Handicap maks.: Kvinder 36 /Mand 28

Faciliteter
Driving range: ja - oplyst
Putting green: ja
Indspilsgreen: ja
Omklædning/bad: ja
Restaurant: ja
Proshop: ja
Leje af buggy: ja
Anbefales buggy: ja
Leje af trolley: ja
Leje af el-trolley: ja
Caddie Golfrejser | Stationsparken 25 | 2600 Glostrup | Tlf.: 4322 8100 | Fax: 4343 3549
Rejsegarantifonden Reg. nr.: 2201