LUK
LUK
SØG & BOOK
Rejsemål
Punta Cana
Afrejselufthavn
Vælg lufthavn
Afrejsedato
17-08-2019
Hjemrejse:
24-08-2019
Antal dage
7
Personer
2
Direkte fly
Søg
SØG PÅ KORT
NYHEDSBREV
NAVN

E-MAIL
COCOTAL GOLF CLUB
  • Mr. Josè ”pepe” Gancedo
  • 27 huller / 72 par
  • 7.285 yard
  • 3 sløjfer
Denne golfbane er anlagt i parklandskab og er designet af den 6-dobbelte spanske mester Jose ”Pepe” Gancedo. Banen er let tilgængelig i spillet, mens teestederne er strategisk placeret, så både bunkers, pukler og terrænforskelle falder naturligt ind i spillet og banens flow. Der er tre 9-hullers sløjfer der kan kombineres efter eget ønske og det kan sagtens udfordre golfere uanset handicap. Cocotal Golf & Country Club har 3 baner med ni huller. De hedder Bouganvillea, Hibiscus og Benjamina. De to sidstnævnte er dem man primært bruger til konkurrencer. I og med at der er 3 tees på Benjamina er det et sted hvor de dygtige virkelig kan blive udfordret. Samtidig kan tage en anden bane, eller tee og dermed kunne spille den på hygge-plan eller med højere handicap. Derfor er der her mulighed for at spille her til uanset dit handicap.Hvad er karakteristisk ved Cocotal Golf Club?

Det som er helt tydeligt er, at der er masser af udfordringer, uanset hvem du er. Gancedo er kendt for at placere træer midt i det hele, og det er heller ingen undtagelse her, selv om fairwayen er bred er der bestemt udfordringer. Blandt andet på banen Bougainvillea ved hul 5 som er en par 4 er der flere sjove udfordringer du skal forbi. Her møder du bl.a. en gammel brønd som du skal trille forbi. Også ved hul 17 par 5, viser der sig en skov af palmer som besætter området ved tee’en. Dette kan gøre det til et skræmmende hul, ved første øjekast. Men nyd udfordringen, den er underholdende. På Bougainvillea er der på hul 16 , et par 3 og ved hul 18 par 4, et rigtig flot og sjovt parklandskab som har en medrivende og udfordrende afslutning.Hvorfor skulle du vælge at spille på golfbanen Cocotal Golf Club?

Udover en fantastisk golfbane, finder du på Cocotal Golf Club også en et golf akademi hvor du har mulighed for at forbedre dine evner, og styrke dine svagheder. Med både driving range, putting green samt indspiningsgreen kan du kombinere træningsmulighederne, enten før eller efter din runde på Cocotal Golf. Alt i alt finder du her 3 sløjfer som kan kombineres efter eget valg. Det er en golfbane der er attraktiv for golfspillere på alle niveauer.

BANEGUIDE:

Banens sværhedsgrad
Slope herrer - hvid: 126 / længde: 6.448 yards
Slope damer - rød: 128 / længde: 5.712 yards
Handicap maks.: Kvinder 36 /Mand 36

Faciliteter
Driving range: Ja
Putting green: Ja
Indspilsgreen: Ja
Omklædning/bad: Ja
Restaurant: Ja
Proshop: Ja
Leje af buggy: Ja
Anbefales buggy: Ja det obligatorisk
Caddie Golfrejser | Stationsparken 25 | 2600 Glostrup | Tlf.: 4322 8100 | Fax: 4343 3549
Rejsegarantifonden Reg. nr.: 2201