LUK
LUK
SØG & BOOK
Rejsemål
Punta Cana
Afrejselufthavn
Vælg lufthavn
Afrejsedato
17-08-2019
Hjemrejse:
24-08-2019
Antal dage
7
Personer
2
Direkte fly
Søg
SØG PÅ KORT
NYHEDSBREV
NAVN

E-MAIL
BARCELO BAVARO GOLF
  • Juan Manuel Gordillo / P. B. Dye
  • 18 huller / 72 par
  • 6.710 yards
  • Parkbane med en del træer
Placeret indenfor Barcelo Bavaro Beach Resort ligger denne dejlige bane, helt nye huller designet af P.B. Dye som ligger i flotte tropiske skove og langs både søer og havet. Banen ligger i naturlig vegetation med søer der er i spil på adskillige huller. Smalle fairways og små terrænanlagte greens, beskyttet godt af bunkers giver en udfordrende bane for golfspillere på alle niveauer. Barcelo Bavaro Golf er den ældste golfbane i Den Dominikanske Republik. For-ni gennemgik en renovering af hullerne i 2009 og bag-ni gennemgik renovering i 2010. Så du har derfor en golfbane der er helt "up to date". Dermed er alt som det plejer, bare lidt bedre.PB Dye, som har stået for renoveringen, har forbedret de grønne omgivelser, bunkerne og det gennerelle layout, uden af ændre på det naturlig look eller ænder graden af banens niveau. Du er dermed stadig nød til at gøre det godt, for at nå din score.Hvad er karakterisk ved Barcelo Bavaro Golf ?

Ved hul nr. 1, får du en nogenlunde afslappende start, da det er et par 4 hul. Så er der hul 8 som også er et par 4 hul, som er en alvorlig vandforhindring. De to overnævnte huller og hul 9 som er en par 5, skiller sig lidt ud fra resten af for-ni, hvor du slipper din bold igennem et attraktivt og vidunderligt naturområde af tropisk skov. Men det gør den ikke uinteressant, det betyder at både sværhedsgrad og omgivelser skifter igennem spillet. Man skal dog kunne kende sin teknik igennem den tropiske skov, fordi du hurtigt kan slå for langt, så risikere du at din bold ænder i et jungle-lignede miljø, og det kan være utrolig svært at komme ud af igen.

På bag-ni er terrænet lidt anderledes. Her er der ikke denne jungle-lignede tilstand. Men til gengæld truer vandhazarder ved flere af hullerne. Ved både hul 17 som er en par 5 og ved hul 18 par 4 spiller du ved kanten af Barcelos største sø, hvilket giver en helt speciel stemning og virkelig kræver koncentration.Hvorfor skulle du vælge at spille golfbanen Barcelo Bavaro Golf?

På Barcelo Bavaro Golf får du lidt mere udover det sædvanlige.. Med flotte tropiske skove, naturlig vegatation og smukke omgivelser, giver golspillere i området ved caribiske hav, en hel speciel golfoplevelse. I forhold til mange af vores andre destinationer er området ved Punta Cana et godt alternativ til dig som ønsker golf på højt niveau, men samtidig har du mulighed for at have et par dage med afslapning ved poolen, eller nyde det fantastiske badevand ved stranden.


BANEGUIDE:

Banens sværhedsgrad
Slope herrer - gul: N/A / længde: 6.305 meter
Slope damer - rød: N/A / længde: 5.608 meter
Handicap maks: Kvinder 36 /Mand 28

Faciliteter
Driving range: Ja
Putting green: Ja
Indspilsgreen: Ja
Omklædning/bad: Ja
Restaurant: Ja
Proshop: Ja
Leje af buggy: Ja
Anbefales buggy: Ja, pga. det tropiske klima
Leje af trolley: Ja
Leje af el-trolley: Ja
Caddie Golfrejser | Stationsparken 25 | 2600 Glostrup | Tlf.: 4322 8100 | Fax: 4343 3549
Rejsegarantifonden Reg. nr.: 2201